Prečo tí tzv. pedofilní kňazi väčšinou nie sú naozaj pedofilní

17. mája 2020, truthbesaid, Nezaradené

Tento blog je reakcia na 2 dokumenty bratov Sekielski-ch o pedofilných kňazoch v Poľsku.

Možno vyvolám trochu pobúrenie, ale napriek tomu, že na kresťanstve nenechávam nitku suchú, v týchto prípadoch zneužívania sa aj na tých kňazov pozerám ako na obeť. Treba si uvedomiť, že sa stali obeťou zvrátenej ideológie, v rámci ktorej podľahli presvedčeniu, že prežijú celý život bez konsenzuálnych sexuálnych vzťahov s pohlavím, ktoré ich priťahuje. Jednoducho ich donútili poprieť svoju prirodzenosť. Iba malé percento z nich sú gayovia a ešte menšie ozajstní pedofili, preto som alergická na pojem ´pedofilné škandály´, lebo odpútava pozornosť od skutočnej podstaty problému, ktorým je kresťanská posadnutosť ľudskou sexualitou, ktorú permanentne 2 000 rokov démonizujú a nedokážu prijať jej prirodzenosť a zrejme ani to, že je to vynález boha. Na základe tejto patologickej posadnutosti mohli chorý a nehumánny koncept celibátu obdariť aurou čistoty a odovzdanosti svojim ideálom.

V praxi sa však ukazuje, že pre mňa výrazne percento kňazov tento stav nezvláda a stávajú sa sexuálnymi predátormi, loviacimi vo vodách s najdostupnejšími obeťami. Tie deti sú prosto po ruke a sú zraniteľné, a tak sa stávajú dokonalým terčom.

Všetka česť u mňa patrí tým kňazom, ktorí počas svojej kariéry radšej uprednostnili tajné aférky s dospelými ženami/mužmi v závislosti od svojej orientácie, namiesto toho, aby svoju sexuálnu frustráciu vybíjali na tých najslabších a najzraniteľnejších a svojich nadriadených tak zatiahli do hry, v ktorej sa aj nadriadení stávali spoluzodpovednými za šírenie tohoto zla.

V dokumentoch sú zobrazené viaceré prípady kňazov, ktorým len zmenili pôsobiská bez toho, aby ich odstavili od kontaktu s potenciálnymi obeťami.

Z tohoto hľadiska za ešte väčšie svinstvo považujem jednanie cirkevných autorít, než samotné jednanie zneužívajúcich kňazov, ktorí v celom procese sú už zranenými a chorými jedincami, ktorí sami potrebujú pomoc.

Vďaka tomu, že sú tieto zločiny na detskej duši zametané pod koberec a veľakrát zostanú nepotrestané, cirkevné autority dávajú predátorom jasnú zelenú zneužívať deti aj naďalej.

Nuž ako sa vraví, ryba smrdí od hlavy.

Ak by v našej krajine za týranie žien nedostávali muži len nejaké smiešne pokuty, ale boli exemplárne potrestaní a naparili by im niekoľko rokov, dobre by si rozmysleli, či budú ženy týrať.

Ak by tých kňazov cirkevné autority a nadriadení exemplárne potrestali a nie len presunuli niekam inam, dobre by si rozmysleli, či budú zneužívať.

O tienistej stránke ľudskej prirodzenosti ubližovať zraniteľným, bezbranným a vôbec o ľudskej prirodzenosti ubližovať iným, ak vedia, že ostanú za to nepotrestaní, (alebo iba slabo) napíšem možno nabudúce.

Autority RKC podporujú zneužívanie detí, lebo sú hladní po peniazoch a moci, a to je to, na čom im jedine naozaj záleží.

Nie na rodinách.

Nie na zničených detských dušiach.

Prečo? Nuž lebo ich celibát je v rozpore s bibliou a zaviedli ho len preto, aby manželky a deti nemohli dediť farárov majetok.