Založ si blog

Káva s Líviou za 300€, video od celebritky za 200€

Priznávam, že mi vôbec neprekážajú ľudia, ktorí majú úplne iné hodnoty a názory ako ja a dokážu ich vášnivo zastávať/biť sa za ne. Samozrejme, môžem im to vyvracať, aj tie názory/ich činy kritizovať, ale vždy budú mať u mňa obdiv, pretože im na niečom nesebecky záleží, majú nejaké hodnoty a vízie, za ktoré sú ochotní bojovať narozdiel od ľudí, čo spravia čokoľvek, len aby z toho niečo vytrieskali (€). Ako príklad uvediem mnohými dosť nenávideného človeka – Mariána Magáta. O ňom viem totiž s istotou povedať, že bez ohľadu na kontroverznosť jeho osoby a názorov, jemu skutočne na niečom záleží a čo robí, nerobí pre slávu ani pre peniaze, ale zo svojho presvedčenia. M. M. si očividne servítku pred ústa nekladie. Uvedomele prekračuje hranice akceptovateľného (narozdiel od takého Mariána Kotlebu odkedy je politik, či Lívie G., ktorí sa snažia dobre kontrolovať svoju rétoriku, byť slušní a nikdy neprekročiť pomyselné hranice). M. M. nie je falošný a nesnaží sa zapáčiť predstaviteľom jediného správneho názoru. Vedome prekračuje normy. A dobre vedel, čo bude nasledovať. Vnímam ho ako človeka so zápalom, možno pre nesprávnu vec, ale pre neho má očividne veľký význam.

Až taký, že kašle na to, že chodí pre to, v čo verí na súdy častejšie ako na klavír.

Až taký, že kašle na názory ľudí a akceptuje ich odmietnutie a pohŕdanie.

Až taký, že dokázal prijať to, ako mu všetko, čo zverejnil, spoločensky, reputačne a profesionálne ublížilo.

 

Človek, čo je prefíkaný a robí niečo čisto pre zisk, si narozdiel od neho, dáva veľký pozor na ústa. Ale tento blog nie je o M.M., ale o neskutočnej drzosti a vypočítavosti tých, ktorí hovoria/robia čokoľvek, len aby z toho vytrieskali čo najviac €.

Nemajú v sebe žiadnej hanby, nie sú to politici, ale aj tak chcú, aby sa im bežní občania, ktorí v tomto období ešte intenzívnejšie obracajú každé euro, skladali na ich pohodlné životy, lebo sú to LEMRY, ktorým sa nechce pracovať, ale chcú žiť a zarábať z hlúposti iných. A ešte majú niektorí z nich tú drzosť tvrdiť, že sú nejakým prínosom pre spoločnosť alebo že im skutočne na niečom/niekom inom okrem ich zisku a slávy/zviditeľnenia sa záleží. Takže začnem a budem tých fejkových pokrytcov menovať:

 

1.Lívia Garčalová – pred nejakým časom som písala o nej blog, kde som kritizovala „jej“ názory. Avšak pre doplnenie, to som kritizovala názory tých chlapcov z KB, lebo to neboli jej názory, ona len rapotala, čo jej napísali/čo počula od nich. A nebolo to podľa môjho názoru preto, že ju zmanipulovali či presvedčili. V mojom blogu o nej som dumala, čo asi tak môže byť motiváciou jej konania. Do istého času som si nebola istá, ale dnes si už o tom myslím svoje na základe jej konania, samozrejme, je to iba môj názor. Ako iste viete, odišla z KB, vytvorila si samostatný YouTube kanál. Tvrdí, že to bolo pre nezhody vo vnútri, čo jej verím, avšak som si istá, že tak či tak by sa od nich po istom čase odpojila. Moje presvedčenie je (a v minulom blogu som to mala ako 1 z možností jej motivácií), že Lívia je v tom od začiatku pre: 1. zviditeľnenie svojej osoby;  2.využitie Kulturblogu a konzervatívnej scény pre vystrelenie svojej sólovej kariéry ako influencerky, 3. finančný zisk. Lívia sa v podstate nelíši od Zuzany Plačkovej, tá tiež vedela od začiatku, čo robí, ibaže tá to spravila cez reality show.

Človek, čo má isté hodnoty a je ochotný za ne bojovať, to nerobí pre peniaze. Obzvlášť nie, keď je v podstate na tej scéne nováčik a ničím k nej reálne okrem rapotania neprispel.

Pýtam sa, za čo si takí ľudia ako ona pýtajú peniaze? Za to, že si zapnú kameru a hovoria to, čo chcú ostatní počuť? Za to, že sa pekne usmeje a povie, čo dnes varila, ako si dnes zacvičila? Dodnes si pamätám na video, kde kritizuje feministky, ženy, čo sú vraj karieristky, materiálne založené. Ale dnes sa ukazuje, že ona to iba na konzervatívnu hraje, pritom sa správa veľmi feministicky či ako správna materialisticky založená karieristkaA jej (vraj konzervatívny) snúbenec ju v tom podporuje.  Na hlúpych sa zarába najľahšie. Uznávam, že je šikovná a prešibaná. Vo videu, kde oznamuje svoj odchod z KB, oznamuje aj, že si založila Patreon, kde žobroní, aby sa jej (pozn. hlúpi) ľudia skladali na jej živobytie. https://www.youtube.com/watch?v=KJXszYm3lOs&t=10s  Za mesačný príspevok 10/20€ sľubuje followback od takej celebritky ako ona na IG. Najzaujímavejší je posledný level: za mesačný príspevok 300€ sľubuje kávičku s ňou. Pozerám na dátum uverejnenia prvého videa s ňou (o multikulturalizme), bolo to pred 2 rokmi. Za 2 roky má táto „YouTube celebritka“ pocit, že je už taká slávna, známa a dôležitá, že si pýta za 1 krátke stretnutie s ňou na káve 300€. Neveríte? Presvedčte sa sami: https://www.patreon.com/liviapatreon A som si istá, že sa takí zúfalci a hlupáci, prípadne takí, čo nevedia čo s peniazmi a majú o ňu záujem, iste nájdu. A som si istá, že im nepôjde len o kávu s ňou. Jej budúci manžel však jej chodenie na kávu s kadejakými mužmi, čo budú mať iste aj bočné úmysly schvaľuje, ešte ju v tom podporuje. Len aby sa neprerátal, dobre vieme, čo urobila Frederika Kotlebovi, keď narazila na niekoho, kto jej ponúkol luxusnejší život ako Kotleba. A Lívie cudzie € nesmrdia. Mimochodom, toto je ten vzor konzervatívnej ženy, ktorý dáva aj tým, ktoré ju sledujú?

 

2. Martin Jakubec – nehanbí sa od svojich fanúšikov (resp. fanúšičiek, prevažne staré babky) pýtať z ich dôchodkov na svoj pohodlný život. Všetko, čo robí a hovorí, vrátane tej jeho fejkovej smiešnej svadby, je len aby z toho niečo vytrieskal. Žiadnu autenticitu v ňom netreba hľadať a oceňujem, že ho médiá za to kritizovali. https://www.topky.sk/cl/100313/2048399/Tak-toto-je-vrchol–Jakubec-prerazil-dno—-Zverejnil-cislo-uctu-a-od-fanusikov-pyta-peniaze-

 

3. Majk Spirit, Attila Végh a ďalšie celebritky – mám rada hudbu Majka Spirita. Nepočúvam ju často, skôr občas, ale mám ju celkom rada. Majk Spirit sa prezentuje ako veľmi spirituálne založený človek, no neprekáža mu (ako aj ďalším v článku uvedeným celebritkám) pýtať si od obyčajných ľudí v tomto ťažkom období 100€ za pársekundovú hlasovku a 200€ za video s osobným venovaním. Keď si pýtajú umelci peniaze za ich umenie, nemám s tým samozrejme problém. Ale toto je nechutné zdieranie a tá suma iba predstavuje, o koľko si myslia, že sú dôležitejší/lepší ako VY (vrátane tých vyššie spomenutých). Týmto by som rada vzdala poklonu pokorným umelcom ako je Kali, ktorí stoja pevne nohami na zemi a sú dobrým vzorom pre svojich fanúšikov. Majk Spirit i Attila Végh veľmi radi navštívili reláciu V Siedmom nebi, aby si spravili kredit u ľudí, ale to, že to, čo možno raz darovali, si 1000x vezmú nehanebne späť, zjavne nikto nevidí. https://www.topky.sk/cl/100313/2050953/Celebrity-posielaju-spravy-za-peniaze–Za-hlasovku-so-zelanim-zaplatite—-Preboha–to-myslia-vazne-

 

Buďte opatrní s tým, koho obdivujete či uznávate. Nie každý si to zaslúži. Nie každého motivuje presvedčenie či osobný zápal – ten sa dá aj zahrať. A hlavne, nebuďte prosím takí hlúpi, že by ste financovali pohodlný život takýchto lemier a darmožráčov.

Prečo mladí volia PS

01.10.2023

Nebezpečenstvo strany PS spočíva práve v tom, že na prvý pohľad (navonok) je špeciálne pre mladých ľudí veľmi atraktívna. Atraktívne farby, atraktívne heslá („ dôstojná budúcnosť“, „normálne a odborne“), mladý, atraktívny Šimečka. Ich program, ktorý je sčasti atraktívny aj pre mňa. Majú pekne spracované videá. Plus: mladí chcú zmenu, niečo nové. [...]

Progresívci nie sú budúcnosť, ale minulosť v novom kabáte a návrat totality

28.09.2023

Po dlhšej odmlke sa vraciam späť, keďže tieto voľby považujem za dôležité. Rozhodne sa o tom, či sa na Slovensku zachová demokracia a sloboda slova. O nebezpečenstve progresivizmu hovorím už v predošlom článku tu: . https://truthbesaid.blog.pravda.sk/2020/11/28/progresivizmus-je-nabozenstvo-ako-spravne-pomenoval-dag-danis-ideologia-ktora-smeruje-k-totalite/ …dnes chcem [...]

Zistila som. ..

23.01.2021

…že ten, koho obdivujete, nemusí byť dobrý partner. Môže byť perfektný rečník, čestný, odvážny, vzdelaný, rozumný, slušný, vtipný, taktný, vo svojej práci absolútna špička, niekto, kto je ochotný sa pre druhých rozdať, avšak to na úkor svojich najbližších. Príliš si idealizujeme. Aj ja som si ho idealizovala. Na začiatku. Zdal sa byť úplne [...]

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

ATACMS, Ukrajina

ATACMS či vojenskí poradcovia. Zameria Kyjev pomoc z USA aj na zničenie Krymského mosta?

23.04.2024 06:00

Už tento týždeň by Ukrajina mohla z USA dostať ďalekonosné Armádne taktické raketové systémy – ATACMS.

Marina Francisti, Ana Meši

Zubná turistika očami lekárok zo Srbska: Slovákov trápi bezzubosť, chodia k nám po protézy aj implantáty. Láka ich cena

23.04.2024 06:00

Stomatologičky zo Srbska nám priblížili, čo láka Slovákov do ich ambulancií.

vojna na Ukrajine, vojak, obrnené vozidlo, front

ONLINE: Briti zvýšia pomoc Ukrajine. Putin by sa nezastavil na poľských hraniciach, tvrdia

23.04.2024 05:55, aktualizované: 07:15

"Ak sa Putinovi umožní uspieť v tejto agresívnej vojne, nezastaví sa na poľských hraniciach," vyhlásil britský premiér po ohlásení rekordnej pomoci.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 70757x
Priemerná čítanosť článkov: 3931x

Autor blogu

Kategórie