Založ si blog

Keď minister obrany vyzýva na udávanie za odmenu

Už v minulom blogu som spomínala nebezpečenstvo, ktoré predstavujú progresívci, že tu chcú zaviesť temnotu, lebo majú totalitné zmýšľanie, sú arogantní, ľudí s inými názormi nálepkujú, dehumanizujú, nenávidia, nevedia prijať iný názor a chcú trestne stíhať a udávať ľudí za ich názory. Vyplýva to väčšinou z triednej nenávisti, ktorú pred nejakým časom predviedol aj študent Hodál. Preto hneď a často vyťahujú to s „VŠ života“ a k pracujúcim ľuďom, ktorí nemajú VŠ a prejavia iný názor, sa správajú ako k menejcennemu odpadu, ako k občanom 2.kategórie. Taký min. obrany je známy tým, že nazval účastníkov protestu proti Matovicovej vláde opicami. Vraj s takými a s takými sa nediskutuje, navyše vy vraj ani nemáte právo na názor, lebo ste neštudovali na VŠ.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=829059794320444&id=295432564349839&anchor_composer=false

V tomto statuse minister obrany otvorene vyzýva na udavačstvo osoby, ktorá sa prehrešila tým, že vypustila malú časť pravdy o Lučanského stave na verejnosť. Pod statusom vidno, že pán minister sa nemôže pochváliť veľkou podporou zo strany ľudí, no očividne mu to je jedno, kým ma svoje teplé kreslo.

Rodine Lučanského doposiaľ nedali informácie, čo sa týka jeho poranení a samotná manželka tvrdí, že jej nedovolili odkryť ho a pozrieť sa na telo, iba na hlavu a krk, pričom na krku nevidela žiadne známky po obesení.

Neviem komu prekážal generál Lučanský, ale je úplne zjavné, že ho dali v tej base dole. Pokojne môžem byť nazvaná konšpiratorka, iste radšej, ako veriť bludom, že sa potkol o papuču a spôsobil si závažné zranenie oka a potom sa obesil na teplákovej mikine.

Progresívci sa väčšinou odvolávajú na vedu, fakty, rozum, ale keď sa im to nehodí, súhlasili by aj s absurdnejšími verziami, len aby boli tými, čo drukujú ten správny mainstreamový názor. Čo už, povahu pchania sa do zadku mocnejším pre isté výhody má mnoho Slovákov v povahe. Dominik Tatarka – Démon súhlasu.

Už doteraz tu bolo dosť nenávisti medzi ľuďmi, ale teraz to začína eskalovať, keďže vláda (resp. minister obrany) otvorene podporuje a vyzýva na udavačstvo za odmenu a schvaľuje také zmýšľanie. Ako za minulých režimov. Menia si zákony, ako sa im zachce, zasahujú do ústavy, ale hlavné je tváriť sa, že toto je všetko ok a máme tu demokraciu.

Myslím si, že to je presne to, čo chcú dosiahnuť a čo už aj je. Aby sa nenávideli ľudia, čo neboli testovaní a čo sa nechcú dať zaočkovať, aby sa údávali a obmedzovali na právach tí, ktorí vypustia do sveta svoj názor. Skúste pod nejakým mainstreamovym článkom napísať, že očkovať sa nedáte alebo že neveríte oficiálnej verzii o samovražde Lučanského a do chvíle sa do vás začnú navážať, pripadne vulgárne vás urážať progresívni fanatici. Túto nenávisť podporuje a normalizuje aj stránka Zomri, často propagovaná samotným mainstreamom.

Ale späť. Ani s odsúdeným by sa nemalo zaobchádzať tak, ako sa zachovali k obvinenému Lučanskému. Ale to by sme museli žiť v trošku inej krajine.

 

Prečo mladí volia PS

01.10.2023

Nebezpečenstvo strany PS spočíva práve v tom, že na prvý pohľad (navonok) je špeciálne pre mladých ľudí veľmi atraktívna. Atraktívne farby, atraktívne heslá („ dôstojná budúcnosť“, „normálne a odborne“), mladý, atraktívny Šimečka. Ich program, ktorý je sčasti atraktívny aj pre mňa. Majú pekne spracované videá. Plus: mladí chcú zmenu, niečo nové. [...]

Progresívci nie sú budúcnosť, ale minulosť v novom kabáte a návrat totality

28.09.2023

Po dlhšej odmlke sa vraciam späť, keďže tieto voľby považujem za dôležité. Rozhodne sa o tom, či sa na Slovensku zachová demokracia a sloboda slova. O nebezpečenstve progresivizmu hovorím už v predošlom článku tu: . https://truthbesaid.blog.pravda.sk/2020/11/28/progresivizmus-je-nabozenstvo-ako-spravne-pomenoval-dag-danis-ideologia-ktora-smeruje-k-totalite/ …dnes chcem [...]

Káva s Líviou za 300€, video od celebritky za 200€

03.02.2021

Priznávam, že mi vôbec neprekážajú ľudia, ktorí majú úplne iné hodnoty a názory ako ja a dokážu ich vášnivo zastávať/biť sa za ne. Samozrejme, môžem im to vyvracať, aj tie názory/ich činy kritizovať, ale vždy budú mať u mňa obdiv, pretože im na niečom nesebecky záleží, majú nejaké hodnoty a vízie, za ktoré sú ochotní bojovať narozdiel od ľudí, čo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 70859x
Priemerná čítanosť článkov: 3937x

Autor blogu

Kategórie