Založ si blog

Prečo tí tzv. pedofilní kňazi väčšinou nie sú naozaj pedofilní

Tento blog je reakcia na 2 dokumenty bratov Sekielski-ch o pedofilných kňazoch v Poľsku.

Možno vyvolám trochu pobúrenie, ale napriek tomu, že na kresťanstve nenechávam nitku suchú, v týchto prípadoch zneužívania sa aj na tých kňazov pozerám ako na obeť. Treba si uvedomiť, že sa stali obeťou zvrátenej ideológie, v rámci ktorej podľahli presvedčeniu, že prežijú celý život bez konsenzuálnych sexuálnych vzťahov s pohlavím, ktoré ich priťahuje. Jednoducho ich donútili poprieť svoju prirodzenosť. Iba malé percento z nich sú gayovia a ešte menšie ozajstní pedofili, preto som alergická na pojem ´pedofilné škandály´, lebo odpútava pozornosť od skutočnej podstaty problému, ktorým je kresťanská posadnutosť ľudskou sexualitou, ktorú permanentne 2 000 rokov démonizujú a nedokážu prijať jej prirodzenosť a zrejme ani to, že je to vynález boha. Na základe tejto patologickej posadnutosti mohli chorý a nehumánny koncept celibátu obdariť aurou čistoty a odovzdanosti svojim ideálom.

V praxi sa však ukazuje, že pre mňa výrazne percento kňazov tento stav nezvláda a stávajú sa sexuálnymi predátormi, loviacimi vo vodách s najdostupnejšími obeťami. Tie deti sú prosto po ruke a sú zraniteľné, a tak sa stávajú dokonalým terčom.

Všetka česť u mňa patrí tým kňazom, ktorí počas svojej kariéry radšej uprednostnili tajné aférky s dospelými ženami/mužmi v závislosti od svojej orientácie, namiesto toho, aby svoju sexuálnu frustráciu vybíjali na tých najslabších a najzraniteľnejších a svojich nadriadených tak zatiahli do hry, v ktorej sa aj nadriadení stávali spoluzodpovednými za šírenie tohoto zla.

V dokumentoch sú zobrazené viaceré prípady kňazov, ktorým len zmenili pôsobiská bez toho, aby ich odstavili od kontaktu s potenciálnymi obeťami.

Z tohoto hľadiska za ešte väčšie svinstvo považujem jednanie cirkevných autorít, než samotné jednanie zneužívajúcich kňazov, ktorí v celom procese sú už zranenými a chorými jedincami, ktorí sami potrebujú pomoc.

Vďaka tomu, že sú tieto zločiny na detskej duši zametané pod koberec a veľakrát zostanú nepotrestané, cirkevné autority dávajú predátorom jasnú zelenú zneužívať deti aj naďalej.

Nuž ako sa vraví, ryba smrdí od hlavy.

Ak by v našej krajine za týranie žien nedostávali muži len nejaké smiešne pokuty, ale boli exemplárne potrestaní a naparili by im niekoľko rokov, dobre by si rozmysleli, či budú ženy týrať.

Ak by tých kňazov cirkevné autority a nadriadení exemplárne potrestali a nie len presunuli niekam inam, dobre by si rozmysleli, či budú zneužívať.

O tienistej stránke ľudskej prirodzenosti ubližovať zraniteľným, bezbranným a vôbec o ľudskej prirodzenosti ubližovať iným, ak vedia, že ostanú za to nepotrestaní, (alebo iba slabo) napíšem možno nabudúce.

Autority RKC podporujú zneužívanie detí, lebo sú hladní po peniazoch a moci, a to je to, na čom im jedine naozaj záleží.

Nie na rodinách.

Nie na zničených detských dušiach.

Prečo? Nuž lebo ich celibát je v rozpore s bibliou a zaviedli ho len preto, aby manželky a deti nemohli dediť farárov majetok.

 

Prečo mladí volia PS

01.10.2023

Nebezpečenstvo strany PS spočíva práve v tom, že na prvý pohľad (navonok) je špeciálne pre mladých ľudí veľmi atraktívna. Atraktívne farby, atraktívne heslá („ dôstojná budúcnosť“, „normálne a odborne“), mladý, atraktívny Šimečka. Ich program, ktorý je sčasti atraktívny aj pre mňa. Majú pekne spracované videá. Plus: mladí chcú zmenu, niečo nové. [...]

Progresívci nie sú budúcnosť, ale minulosť v novom kabáte a návrat totality

28.09.2023

Po dlhšej odmlke sa vraciam späť, keďže tieto voľby považujem za dôležité. Rozhodne sa o tom, či sa na Slovensku zachová demokracia a sloboda slova. O nebezpečenstve progresivizmu hovorím už v predošlom článku tu: . https://truthbesaid.blog.pravda.sk/2020/11/28/progresivizmus-je-nabozenstvo-ako-spravne-pomenoval-dag-danis-ideologia-ktora-smeruje-k-totalite/ …dnes chcem [...]

Káva s Líviou za 300€, video od celebritky za 200€

03.02.2021

Priznávam, že mi vôbec neprekážajú ľudia, ktorí majú úplne iné hodnoty a názory ako ja a dokážu ich vášnivo zastávať/biť sa za ne. Samozrejme, môžem im to vyvracať, aj tie názory/ich činy kritizovať, ale vždy budú mať u mňa obdiv, pretože im na niečom nesebecky záleží, majú nejaké hodnoty a vízie, za ktoré sú ochotní bojovať narozdiel od ľudí, čo [...]

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 70570x
Priemerná čítanosť článkov: 3921x

Autor blogu

Kategórie