Založ si blog

Čo je to tá tradičná rodina?

Veľa kresťanov a konzervatívcov tvrdí, že liberáli sú proti tradičnej rodine. Keď sa však pozrieme na rodiny tých najviac hardcore liberálnych žien (podľa nich), ukazuje sa, že nežijú v gay vzťahoch, majú manželov/partnerov a častokrát aj deti.
Napr. Z. Jaurová, Z. K. Hanzelová, I. Biháriová.

Samy sú teda heterosexuálne, ale podporujú slobodu voľby. Ak by bojovali proti tradičnej rodine v zmysle otec-mama-deti, museli by bojovať aj proti vlastným rodinám.

O čo tu teda ide?

Keď konzervatívci a katolíci bojujú za „tradičnú rodinu“, vonkoncom tým nemajú na mysli iba
OTEC-MAMA-DETI.

Majú na mysli aj to, aby v takejto rodine vládli a platili nasledovné stereotypy.

To znamená:
-aby chlap mal v rodine najväčšie slovo a žena ho len poslúchala, aby jej názor neznamenal nič
-aby žena robila v domácnosti full service, starala sa o deti, robila s nimi DÚ, popritom pracovala a dokonale vyzerala, a chlap aby len pracoval a oddychoval (pred TV, pri novinách, v strip cluboch či v krčme)
-aby žena mohla byť donútená k sexu, aj keď ho práve vtedy nechce
-aby žena nemohla podvádzať, ale chlap áno
-ak žena „neposlúcha“ alebo sa chlap nudí, má nejaké komplexy či frustrácie, aby ju mohol biť a ponižovať
-aby žena bitky a ponižovanie kresťansky znášala, aby len nezhrešila rozvodom či tým, že pripravila deti o otca tyrana
-ak majú deti oboch pohlaví, aby ich mohli vychovávať nerovnocenne, kde chlapec väčšinou kosí párkrát do roka alebo opraví bicykel a matka dievča učí robiť chlapom dennodenný full service; v puberte a v dospievaní (častokrát aj v dospelosti, ak ešte žije s nimi), aby mohli naďalej sexualitu a panenstvo dievčat strážiť a obmedzovať na 10 zámkov, možno i s pásom cudnosti, obmedzovať s kým a dokedy bude vonku a chlapcom dať zelenú kartu, aby obtrtkal, čo len môže a bol si vonku do koľkej chce.

Neviem či som na niečo nezabudla, hádam nie, ak áno, tak to doplním.

Rozdiel v liberálnej rodine v zložení OTEC-MAMA-DETI je v tom, že sú si v nej obe pohlavia, či už sa to týka detí alebo rodičov, rovnocenné. Vychovávajú deti ako tím, ako partneri, s rovnomerne rozdelenými úlohami. V manželstve nehrajú hru na rozhodcu a sluhu (max. v posteli, ak to vyhovuje obom), vážia sa, rešpektujú sa, počúvajú sa, názor každého z nich má rovnakú váhu. Ženy tu majú zdravú sebaúctu, neriadia sa inštrukciou knihy napísanou mizogýnmi 2000r. dozadu, ani nariadeniami farára o trpiteľskom znášaní týrania. Rozvedú sa hneď, ako vycítia, že si ich muž prestal vážiť. Aj chlapcov učia variť, umyť riad či zapnúť práčku, aj dievčatá učia opraviť bicykel či pokosiť. Sex v liberálnej rodine nie je tabu, tak ako v katolíckej a konzervatívnej, rodičia si dokážu o tom s deťmi rozumne pohovoriť, v dospievaní poučiť o zodpovednom sexuálnom správaní či ochrane; nie len vypnúť TV, hneď ako sa v nej objaví sexuálna scéna či ponížiť a zahanbiť dieťa, keď ho „načapajú“ pri masturbácii, či povedať, že najlepšia je abstinencia do svadby (toto kážu najmä dievčatám), ako sa to deje v tradičnej či katolíckej rodine.

Nuž a takáto liberálna rodina, a zároveň aj Istanbulský dohovor, ktorý tiež hovorí o rovnocennom postavení žien a je proti násiliu na ženách, sú pre nich diabolské.

Komu prekáža rovnocenné postavenie žien v spoločnosti, lepšia ochrana žien a stopka domácemu násiliu?

Rodina, kde žene nemôžu rozkazovať a ponižovať ju, kde sa im žena nepodriaďuje, je pre nich chorá, liberálna, diabolská.

Rodina, kde by museli (museli? a nie z lásky chceli? múdry muž predsa vie, že večer ju nebude bolieť hlava a celé telo a neodoprie mu; ak si povinnosti rozdelia, budú s nimi aj rýchlejšie hotoví) s deťmi a domácnosťou pomáhať žene, resp. už len tá predstava je pre nich diabolská a ponižujúca voči mužovi.

Sonda do zmýšľania Kuffu, kotlebovcov, fanúšikov Kulturblogu, katolíkov a iných tmárov, ktorí by sa radi vrátili do času, kedy ženy nemali ani volebné právo:

Však mamička a spoločnosť ma naučili, že žena ma má poslúchať a robiť mi slúžku a full service, tak isto ako moja mamička, čo tej sprostej Biháriovej preskočilo? Chceš sa robiť múdrejšou ako moja mamička a rokmi zaužívaná TRADÍCIA?

Aká rovnocennosť?
Taká zvrátenosť! Hnusné jablko gender

 

PS: Skvelý článok, odporúčam: http://www.ruzovyamodrysvet.sk/sk/hlavne-menu/citaren/ruzovy-a-modry-svet-(cd-rom)/monika-bosa:-preco-zeny-zazivaju-nasilieu!

Prečo mladí volia PS

01.10.2023

Nebezpečenstvo strany PS spočíva práve v tom, že na prvý pohľad (navonok) je špeciálne pre mladých ľudí veľmi atraktívna. Atraktívne farby, atraktívne heslá („ dôstojná budúcnosť“, „normálne a odborne“), mladý, atraktívny Šimečka. Ich program, ktorý je sčasti atraktívny aj pre mňa. Majú pekne spracované videá. Plus: mladí chcú zmenu, niečo nové. [...]

Progresívci nie sú budúcnosť, ale minulosť v novom kabáte a návrat totality

28.09.2023

Po dlhšej odmlke sa vraciam späť, keďže tieto voľby považujem za dôležité. Rozhodne sa o tom, či sa na Slovensku zachová demokracia a sloboda slova. O nebezpečenstve progresivizmu hovorím už v predošlom článku tu: . https://truthbesaid.blog.pravda.sk/2020/11/28/progresivizmus-je-nabozenstvo-ako-spravne-pomenoval-dag-danis-ideologia-ktora-smeruje-k-totalite/ …dnes chcem [...]

Káva s Líviou za 300€, video od celebritky za 200€

03.02.2021

Priznávam, že mi vôbec neprekážajú ľudia, ktorí majú úplne iné hodnoty a názory ako ja a dokážu ich vášnivo zastávať/biť sa za ne. Samozrejme, môžem im to vyvracať, aj tie názory/ich činy kritizovať, ale vždy budú mať u mňa obdiv, pretože im na niečom nesebecky záleží, majú nejaké hodnoty a vízie, za ktoré sú ochotní bojovať narozdiel od ľudí, čo [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 70886x
Priemerná čítanosť článkov: 3938x

Autor blogu

Kategórie