Založ si blog

Prečo nechcem deti (ak ťa to nezaujíma, neklikaj)

V nadpise nie je slovo nikdy, lebo je možné, že raz zmením názor, ale najbližších 10r. to iste nebude. Som 23r. baba, takže preto opíšem svoje dôvody, a väčšinou sú to tie dôvody, pre ktoré dnes nemá väčšina mladých ľudí deti. Nie som žiadna vegánka a „sme premnožení“ nepovažujem za dôvod prečo ich nemať.

 

1. Nepociťujem žiaden materský pud. Nepozerám vzrušene do kočíkov okoloidúcich mamičiek, nehíkam, keď ich zbadám ako poniektoré ženy. Možno je to tým, že nie sú moje. A možno nie.

 

2. Mojou najväčšou hodnotou je sloboda. Finančná sloboda, sloboda rozhodovania, sloboda ísť si kamkoľvek kedykoľvek. Toto s dieťaťom nejde.

 

3. Ženy sú zlé matky, ak si nesplnia vlastné sny a túžby, keď zahodia svoj život na to, aby rodili a starali sa o mužov a deti. Toto nie je sebarealizácia, ale väzenie tela i duše, väzenie túžob a ambícií, tiché utrpenie žien, ktoré akceptovali len preto, že ich k tomu dokopala spoločnosť, náboženstvo, rodina, muž a napokon aj ony samy. Nedokázali sa vzoprieť presile, navyše im povedali, že mať deti má predsa toľko výhod…:) A prečo vravím, že sú zlé matky, ak si nesplnia to, čo chceli? Lebo to tak je. Skôr či neskôr začnú ľutovať, že deti mali, ale keďže je to spoločensky neprijateľné povedať a priznať si, nikdy to nepovedia, no svojim deťom to dajú vyžrať. Niektoré si budú chcieť plniť vlastné túžby a sny cez deti a beda deťom, čo sa opovážia plniť si tie vlastné. Niektoré im budú vyhadzovať neustále na oči, čo pre ne museli robiť (a áno, robili to len preto, že museli, aby tam nedobehla sociálka a aby ich neodsúdila rodina a spoločnosť) a čo všetko pre ne stratili a obetovali, prípadne, ako by im bolo dobre samým, bez nich. A beda deťom, najmä dcéram, čo sa opovážia ísť vlastnou cestou a nie tou, čo im nadiktovala spoločnosť – to tieto matky neznesú, vravia si „Keď som sa musela obmedzovať aj ja, a zahodiť svoj život, tak nech aj ty!“ – ľahko si tak k dcéram vypestujú odpor len preto, že sa zaužívanému modelu dokázali vzoprieť (lebo ony to nedokázali) a majú šance dosiahnuť slobodu, ktorú ony kedysi stratili a rozhodne ju svojim dcéram nedoprajú.

 

4.Veľa z mužov najprv chcú a tlačia ženy, aby mali ich deti (lebo sebecky túžia šíriť ich genetický materiál), ale akonáhle ich ženy porodia, začnú ženy ponižovať. V prvom rade ich telá, že už ich nepriťahujú, že už nevyzerajú ako kedysi, že už prsia nie sú také pevné, že už dole nie je dostatočne úzka, že pribrala, že prečo už tak často nemajú sex, že či chce, aby si hľadal milenku. Po útoku na telo u niektorých nasleduje útok na inteligenciu ženy, útok na jej schopnosti ako matky alebo taktiež útoky na to, aká je neschopná, keď celú rodinu živí on, finančné vydeľovanie, sú aj lakomci, čo chcú, aby im presne napísala na čo minula každý JEHO cent. A nebúrte sa, viem, že takí nie sú všetci, ale máme tu takých na SVK požehnane.

 

5. Netúžim po pôrode, striách, hemoroidoch, pribratí, nevoľnostiach, netúžim prísť o zub/y, o zrak, o telo, no najmä o slobodu.

 

6. Nemám na to. Reálne nemám na dieťa peniaze. A pokojne budem radšej naveky bezdetná, ako závislá na financiách muža. Na SVK je veľa rozsievačov -otcov roka, čo neplatia na vlastné decká a zákony tvorené inými mužmi sú na nich prikrátke. Ak ženy dovolia, aby mali deti, hoci samy na ne nemajú, dávajú mužom do rúk moc poslať ich aj s deťmi na ulicu, prípadne moc uvaliť ich do chudoby. A keďže muži už odpradávna mali a majú radi moc nad životmi a telami žien, radi ju využijú. Mizogýnia je na SVK rozšírená oveľa viac ako nejaký koronavírus v Taliansku. Takíto muži milujú ženám škodiť, hádzať im polená pod nohy, vidieť ich ponížené a pod. (preto onanujú na kadejakom násilí na ženách v porne, lebo ich násilie na ženách a ich ponižovanie vzrušuje a nie samotné ženy, ale násilie na nich; aj pri znásilnení ide viac o vyjadrenie moci a poníženie ženy, ako o samotný sex).

 

Možno to doplním, momentálne mi napadli iba tieto dôvody.

Pre tých, čo začnú tárať o mojej odpornej sebeckosti: VŠETCI ľudia sú sebeckí, máme tu kapitalizmus, individualizmus, každý sa tu stará len o seba a vlastné prežitie, ako si čo najviac nahonobiť, ako mať lepšie auto a dom ako sused, tak sa netvárte, že vy ste iní a nejaké morálne nesebecké dobro. Veľa Slovákov má malomeštiacku povahu. Oveľa sebeckejšie a bezohľadnejšie je deti MAŤ, ak nemáte na to podmienky, ak ste na h—o vzormi, ak ste toxickí, ak sa deťom nevenujete, ak sa o nich nezaujímate, ak ich týrate, ak ich „milujete“ len ak sa správajú podľa vašich predstáv – a to len preto:

-aby ste sebecky šírili svoju DNA, lebo máte tak pocit nesmrteľnosti;

-aby ste si sebecky vyrobili zábavku a zmysel života, lebo inak žiaden nemáte a nudíte sa;

-aby ste mali deti, „lebo sa to patrí“;

-aby sa o vás mal kto postarať v starobe;

-aby ste neostali nikdy sami.

 

Pre tieto sebecké dôvody máte deti a častokrát kašlete na to, že na to nie ste vhodní kandidáti alebo nemáte na to podmienky (a nasledujúce riadky sa budú týkať LEN takýchto rodičov), kašlete na to, aké budú mať tie decká kvalitu života, vôbec vám nezáleží na ich šťastí, len na tom, aby biologicky prežili, sú pre vás len investíciou do budúcna. Za na h—-o výchovu očakávate vďačnosť, starostlivosť detí o vás v starobe, aby vám deti porodili nejaké vnúčatá, aby ste sa v starobe nenudili, ako aj to, aby boli úspešní a mohli ste sa nimi chváliť pred ľuďmi, napriek tomu, že ste im roky drtili sebavedomie.

 

Ale hej, to childfree ľudia, ktorým záleží na kvalite životov ich detí, sú tí sebci :))

 

 

 

 

 

Prečo mladí volia PS

01.10.2023

Nebezpečenstvo strany PS spočíva práve v tom, že na prvý pohľad (navonok) je špeciálne pre mladých ľudí veľmi atraktívna. Atraktívne farby, atraktívne heslá („ dôstojná budúcnosť“, „normálne a odborne“), mladý, atraktívny Šimečka. Ich program, ktorý je sčasti atraktívny aj pre mňa. Majú pekne spracované videá. Plus: mladí chcú zmenu, niečo nové. [...]

Progresívci nie sú budúcnosť, ale minulosť v novom kabáte a návrat totality

28.09.2023

Po dlhšej odmlke sa vraciam späť, keďže tieto voľby považujem za dôležité. Rozhodne sa o tom, či sa na Slovensku zachová demokracia a sloboda slova. O nebezpečenstve progresivizmu hovorím už v predošlom článku tu: . https://truthbesaid.blog.pravda.sk/2020/11/28/progresivizmus-je-nabozenstvo-ako-spravne-pomenoval-dag-danis-ideologia-ktora-smeruje-k-totalite/ …dnes chcem [...]

Káva s Líviou za 300€, video od celebritky za 200€

03.02.2021

Priznávam, že mi vôbec neprekážajú ľudia, ktorí majú úplne iné hodnoty a názory ako ja a dokážu ich vášnivo zastávať/biť sa za ne. Samozrejme, môžem im to vyvracať, aj tie názory/ich činy kritizovať, ale vždy budú mať u mňa obdiv, pretože im na niečom nesebecky záleží, majú nejaké hodnoty a vízie, za ktoré sú ochotní bojovať narozdiel od ľudí, čo [...]

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

kašeľ, dieťa, vyšetrenie, stetoskop

Do Česka prišlo 20-tisíc dávok očkovania proti čiernemu kašľu

16.04.2024 13:20

Česká republika tento rok čelí najsilnejšej epidémii čierneho kašľa za viac ako 60 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 70568x
Priemerná čítanosť článkov: 3920x

Autor blogu

Kategórie