Založ si blog

50/50 ženy, kde ste nechali sebaúctu? Pre vašich mužov ste len lacné otrokyne

Toto bude článok, ktorý by ste od feministky možno nečakali a už teraz mi je jasné, že utŕži kritiku. Bude sa týkať zároveň môjho posledného článku o tom, ako sa dievčatá vedome vychovávajú v našej spoločnosti k nízkej sebaúcte, k sebaobetovaniu sa, aby celý život strávili starostlivosťou o iných a svoje vlastné sny a túžby zakopali pod čiernu zem.

Aj vy ste už asi čo to niekedy započuli o tom, ako vraj ženy zmužneli a muži zženšteli. Vraj za to môže feminizmus, no ja to vidím skôr tak, že slovo „feminizmus“ v tomto prípade je len peknou výhovorkou.

Z môjho pohľadu môže za to práve tá výchova dievčat k nízkej sebaúcte a zároveň v dnešnej dobe slovo „zlatokopka,“ ktoré iste vymyslel nejaký ohrdnutý odmietnutý incel (= frustrovaný chlap v nedobrovoľnom celibáte). Niektorí takíto chlapíci to však nejak prebrali a za zlatokopovanie už označujú aj to, keď si žena nechá zaplatiť kávu, večeru, kofolu a pod. alebo keď nejde v manželstve či vzťahu vraj  „50/50“ čo sa týka platenia.

Keď muž žene spraví dieťa a zutečie, je nútená zmužnieť či chce alebo nechce. Keď je žena vychovaná v patriarchálnej rodine k nízkej sebaúcte a posluhovaniu a zároveň jej v dnešnej dobe hovoria, že je zlatokopkou, ak si dá čokoľvek mužom zaplatiť, stáva sa z nej dokonalá lacná otrokyňa pre chlapa. 

Nielenže pre nízku sebaúctu robí doma slúžku a poslúcha. Ona ešte aj rovnakým dielom zabezpečuje rodinu. A preto, drahá „50/50 žena“, máš sa oveľa horšie, ako tie tradičné ženy kedysi, ktoré síce robili slúžky a poslúchali, ale muž kompletne zabezpečil rodinu (takéto tradičné ženy by dnes títo muži nazvali zlatokopky, áno, aj naše babky a prababky boli podľa nich očividne zlatokopky). A máš sa tiež horšie ako feministka, ktorá je buď spokojne sama alebo s partnerom, s ktorým tvoria vo všetkom tím a nie hru na rozhodcu a poddaného, čiže nepadá večer zničená do postele, zatiaľ čo si jej muž hovie niekde pri pive či s „cudzoložnicami.“ Nie si ani 50/50, lebo so starostlivosťou o domácnosť a deti, robíš toho tak 80-90% –> si lacná otrokyňa pre chlapa. Joj a tým to ako vyhovuje, keď im ženy robia full servis a ešte pekne 50/50 zaplatia. A vy sa pýtate prečo muži zleniveli a ženy zmužneli? No presne pre toto.

Lebo dosť veľa žien tu na SVK má nízučkú sebaúctu. Lebo sa nechávajú mužmi vyšťaviť až na doraz. Lebo sú niektoré ochotné prijímať od mužov 10-20% (plus sa ešte niekedy nechať týrať), zatiaľ čo ony dávajú 80-90%. Pýtam sa vás: na čo vám je takýto muž/vzťah? To ste schopné sa nechať zneužívať (niekedy aj týrať) a vyšťavovať až na doraz, poviem to sprosto, pre kus klobásy? Pre očakávania vašej rodiny a okolia? Alebo prečo ste v takých vzťahoch?

 

Ale predsa si pre incelov a chlapov neschopných zabezpečiť rodinu dokonalá žena. Lebo si tradičná, čo sa týka domácnosti, detí a poslušnosti a „moderná“ pri platení účtov. No aj tak to skončí vždy tak, že za to, že robíš všetko, si ťa ešte on neváži, týra ťa a každú chvíľu ťa podvádza. Si na tom reálne najhoršie zo všetkých žien. 

 

Ak chceme, aby muži opäť zmužneli a ženy opäť zženšteli, stačí začať tým, že si ženy začnú vážiť samy seba. Stačí vychovávať dievčatá k zdravej sebaúcte.

A teda k sebavedomiu a k tomu, že sa zariadia tak, aby boli schopné postarať sa samy o seba aj bez muža (v prípade jeho úmrtia alebo toho, že by ju opustil), mohli sa rozhodovať samy za seba. Ale nie zas k tomu, aby sa nechávali mužmi zneužívať.

Obe pohlavia treba vychovávať k schopnosti postarať sa o seba a špeciálne chlapcov k schopnosti postarať sa o rodinu. V tom majú výnimočnú a podľa mňa nezastupiteľnú úlohu práve otcovia, ako mužská sila, keďže muži sú prirodzene dravejší, dominantnejší. Lenže dnes je málo dobrých otcov, nejedno dieťa vyrastá bez otca a potom nám tu ženy mužnejú, lebo nemajú na výber alebo preto, že majú nízku sebaúctu a muži zženštievajú z pohodlnosti.

Z biológie jasne vyplýva, že fyzicky silnejší sú muži a taktiež stále platí, že muži vo väčšine prípadov zarábajú viac než ženy (lebo áno, vykonávajú aj fyzicky náročnejšie práce, na ktoré sú ale od prírody lepšie telesne stavaní). A presne pre tieto dôvody nemôže byť 50/50 rovnosť. Iba ženy zas prirodzene rodia, koja, a dieťa po narodení potrebuje skôr prítomnosť matky. Primárne ženy sa starajú o deti a väčšinou ony sú na materskej, kedy sú potom ony tie, čo žiaľ budú finančne odkázané na muža. Je to tak biologicky dané. Očakávanie spoločnosti, že budú robiť všetky domáce práce vyplýva z čias, kedy ženy zostávali doma celý život, starali sa o deti a domácnosť, ale nechodili do práce. Muž kompletne zabezpečoval rodinu.

Vieme však, že časy sa zmenili. Je úplne normálne a bežné, že aj ženy sú dnes (niekedy aj len ony samy) živiteľky rodín. Avšak nároky a očakávania sa na ženy po tejto zmene neznížili, ale naopak očakávania zostali rovnaké, resp. nároky sa ešte zvýšili. Aj na ženy na materskej, od nich sa tiež očakáva, že si budú ešte nejak privyrábať. TOTO ALE NIE JE ROVNOSŤ. A NIE JE TO ANI NIEKDAJŠIA TRADÍCIA.

Preto chcem vyzvať ženy, aby na sebe pracovali, aby mohli byť v rozhodovaní slobodné, ale zároveň, aby si hľadali mužov, ktorí si ich budú vážiť, čím si vlastne vážia samy seba.

Muž čo nie je ochotný do teba investovať (nemyslím tým drahé kabelky; ale napr. večerou, výletom) alebo počkať so sexom, si ťa neváži, nebude ochotný investovať ani do rodiny (resp. vašich detí) a taký vzťah nemožno považovať za vážny. Toto nie je zlatokopectvo, drahí incels. Testosterón je mužský pohlavný hormón, vďaka ktorému sú muži reálne biologicky lepšie stavaní na to, aby sa vedeli postarať o rodinu. Preto je úplne normálne, že si ženy hľadajú takého partnera a zároveň smutné, keď jej niekto hovorí, že keď chce muža, čo sa vie postarať o rodinu, je zlatokopka a ešte smutnejšie, keď sa nechá zneužívať na všetko. 

Prečo mladí volia PS

01.10.2023

Nebezpečenstvo strany PS spočíva práve v tom, že na prvý pohľad (navonok) je špeciálne pre mladých ľudí veľmi atraktívna. Atraktívne farby, atraktívne heslá („ dôstojná budúcnosť“, „normálne a odborne“), mladý, atraktívny Šimečka. Ich program, ktorý je sčasti atraktívny aj pre mňa. Majú pekne spracované videá. Plus: mladí chcú zmenu, niečo nové. [...]

Progresívci nie sú budúcnosť, ale minulosť v novom kabáte a návrat totality

28.09.2023

Po dlhšej odmlke sa vraciam späť, keďže tieto voľby považujem za dôležité. Rozhodne sa o tom, či sa na Slovensku zachová demokracia a sloboda slova. O nebezpečenstve progresivizmu hovorím už v predošlom článku tu: . https://truthbesaid.blog.pravda.sk/2020/11/28/progresivizmus-je-nabozenstvo-ako-spravne-pomenoval-dag-danis-ideologia-ktora-smeruje-k-totalite/ …dnes chcem [...]

Káva s Líviou za 300€, video od celebritky za 200€

03.02.2021

Priznávam, že mi vôbec neprekážajú ľudia, ktorí majú úplne iné hodnoty a názory ako ja a dokážu ich vášnivo zastávať/biť sa za ne. Samozrejme, môžem im to vyvracať, aj tie názory/ich činy kritizovať, ale vždy budú mať u mňa obdiv, pretože im na niečom nesebecky záleží, majú nejaké hodnoty a vízie, za ktoré sú ochotní bojovať narozdiel od ľudí, čo [...]

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 70758x
Priemerná čítanosť článkov: 3931x

Autor blogu

Kategórie