Založ si blog

Bola som na teste!

Oddnes to mám oficiálne na papieri – som COVID negatívna.

 

 

Bolelo to? Je isté, že tí, čo tvrdia, že áno, v živote bolesť nezažili. Boli tam dedkovia, babky i deti a naozaj nikoho som nepočula pišťať od bolesti ani jajkať. A potom som prišla na rad ja. Slabučké pár-sekundové šteklenie. Bolesť? Žiadna. A to som sa toho napočúvala kadečoho, aké je to hrozné, ako vám až pošteklia mozog a neviem čo. Nepríjemné? Veľmi minimálne. Slzy? Iba na krajíčku. Dali mi čip? Nie! 😀

 

Ja nemám nič proti tým, čo sa boja, nechcú sa dať testovať a nie som ani za hrozby a tresty. Aj v rodine mám takých, čo sa toho boja a nechcú ísť. Ale ľudia, naozaj to nič nie je. Kebyže je to vakcína, tak tam už naozaj máte dôvod mať obavy, lebo neviete, čo vám presne vpichujú do tela. Ak bude povinná, sama uvažujem či pôjdem, lebo z toho mám obavy aj ja. ALE TU SA NIET ČOHO BÁŤ. Tí, čo s tým strašia, robia z toho zbytočné haló.

 

Ale priznávam, nepríjemné bolo to čakanie. Bola som tam 1,5hod. Niektorí inde zrejme čakali aj viac, ale pre mňa bolo už aj toto dlho.

 

DOPLNENIE:

-Starosta sa sťažoval, že mu Matovič nikoho/nič neposlal a nijak nepomohol.

 

-Otužujme sa (Wim Hofova metóda), jedzme vitamíny (C,D a iné), zbierajme šípky, zacvičme si trochu a nemusíme sa báť, ani kebyže sme COVID pozitívni 🙂 Celé je to o imunite.

 

 

 

 

Prečo mladí volia PS

01.10.2023

Nebezpečenstvo strany PS spočíva práve v tom, že na prvý pohľad (navonok) je špeciálne pre mladých ľudí veľmi atraktívna. Atraktívne farby, atraktívne heslá („ dôstojná budúcnosť“, „normálne a odborne“), mladý, atraktívny Šimečka. Ich program, ktorý je sčasti atraktívny aj pre mňa. Majú pekne spracované videá. Plus: mladí chcú zmenu, niečo nové. [...]

Progresívci nie sú budúcnosť, ale minulosť v novom kabáte a návrat totality

28.09.2023

Po dlhšej odmlke sa vraciam späť, keďže tieto voľby považujem za dôležité. Rozhodne sa o tom, či sa na Slovensku zachová demokracia a sloboda slova. O nebezpečenstve progresivizmu hovorím už v predošlom článku tu: . https://truthbesaid.blog.pravda.sk/2020/11/28/progresivizmus-je-nabozenstvo-ako-spravne-pomenoval-dag-danis-ideologia-ktora-smeruje-k-totalite/ …dnes chcem [...]

Káva s Líviou za 300€, video od celebritky za 200€

03.02.2021

Priznávam, že mi vôbec neprekážajú ľudia, ktorí majú úplne iné hodnoty a názory ako ja a dokážu ich vášnivo zastávať/biť sa za ne. Samozrejme, môžem im to vyvracať, aj tie názory/ich činy kritizovať, ale vždy budú mať u mňa obdiv, pretože im na niečom nesebecky záleží, majú nejaké hodnoty a vízie, za ktoré sú ochotní bojovať narozdiel od ľudí, čo [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 71013x
Priemerná čítanosť článkov: 3945x

Autor blogu

Kategórie